A Faith in Nature összetevőiről

dezodor A Faith in Nature illóolajok, növényi kivonatok és felületaktív anyagok keverékével dolgozik. Mosószereikben ammónium laureth szulfátot használnak, mely biztonságos, kíméletes és hatékony tisztítóhatással rendelkezik, ezenfelül gyorsan lebomlik. Ennek a vegyületnek a olekulái igen nagyok, ezért nem képes behatolni a bőr szöveteibe, így csökken az irritáció faktor is. A Faith in Nature nem használ káros alumínium-vegyületeket. És parabéneket sem, melyek olyan tartósítószereket, amik bőr- és szövetdaganatokat eredményezhetnek. A parabén helyett a Faith in Nature olyan tartósítószereket használ, melyek teljesen természetesek és kíméletesek a bőrhöz.

A Faith in Nature illatosításhoz csak természetes illóolajokt és az INCI által kijelölt növényi kivonatokat használja, ezenfelül egy keményítő alapú parfümöt, melynek alapja kukorica és rizs, amit hidrolizálnak és így nagyon kellemes illata lesz.

E márka nagyon odafigyel arra is, hogy termékeikben a lehető legkevesebb színezőanyagot használja és ha mégis szüksége van ilyenre, akkor csak a természetes anyagok közül választ. Így tehát semmilyen allergén anyag nem kerül a Faith in Nature termékeibe.

A Faith Nature termékek nem tartalmaznak szintetikus tartósítószereket sem. Ugyanakkor előfordulhat, hogy az idő előrtehaladtával a GFaith in Nature termékei színei megváltoznak. Ettől ez a termék még nem romlott el, csak annyi történt, hogy a benne lévő növények megváltoztatták a színüket. Ez egy teljesen természtes folyamat, nem kell különösebb jelentőséget tulajdonítanunk neki.

A Faith in Nature számáűra a környezetvádelem is rendkívül fontos, ezért van az, hogy igyekeznek környezettudatosan megalkotni termékeik csomagolását és anyagait is. ezenfelül egyik terméküket sem tesztelték állatokon, mivel fontos számukra az állatvédelem is. Termékeikben nem találunk pálmaolajat, így ha ilyen termékeket választunk, akkor megőrzihetjük a trópusok növény- és állatvilágát is.

 

Válasszunk mi is Faith in Nature termékeket!